Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2071896

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Men du är inte bitter!😉

En liten parates bara på pojken Sellgren.
Luleåutbildad ? 🤔
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Silly: Hej där, nej jag är inte bitter, passar bara på att ge en spark i arslet på HK Arslet, för deras många år av sabotage av svensk hockey genom att köpa sönder andra klubbar, bara för att jävlas.

TILLÄGG: Nu meddelar Luleå dessutom att man, liksom för Komarek, saknade ekonomiska resurser för att ta in Sellgren. Trist och hur många gånger har vi drabbats av att rika köpeklubbar i sydbotten tagit våra spelare? Skönt att inte Sellgren hamnade i fattigklubban Apan ändå, det hade varit hemskt att leva med. Synd om Jesper ändå, att behöva hamna i en bottenklubb som HK Arslet. Men det är klart att där kan han få mer defensiv träning än han hade fått hos svenska mästarna Luleå hockey.

När det gäller pojken Sellgren en utmärkt talang, fostrad av den extremt duktiga plantskolan, Heart of Hockey MooDoo, och tackar för att vi fick ha honom två säsonger.

Jag uppfattar nog också att han tog ett duktigt steg framåt när han fick utvecklas vidare i SHL med Erik Gustafsson som backpartner och att det därför var ett bra val för honom att komma till Luleå. Så liiite luleutbildad är han nog. Håller du med?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Mycket att titta på. En del ger intryck av sömmersketips. De sämsta placeringarna i de lagda tipsen för säsongen för vårt kära Luleå är 2:a. Uppenbarligen är vi stora favoriter. Vår målvaktssida kommenteras på några håll som vår enda svaghet. Topp tre verkar vara Luleå, Färjestad och Frölunda. HV, Rögle och Växjö därefter men både Växjö och HV är tippade med stora skillnader. Apan mitt i smeten, kraftigt överskattade som dom alltid är, med Savonen från Norrman som överoptimistisk i sin tro på en femteplats. Längst ner Oskarshamn med Leksand och Malmö som kompanjoner med Linköping kring 10:e. Örebro är på väldigt olika ställen, högt och lågt. Brynäs, Djurgården och Apan som mittenlag. Inte ens Ros och Abrahamsson tror på sitt Djurgården som vanligen sätter dom högst oavsett allt annat.

Jag tror att Rögle är underskattade och blir farliga i år liksom HV som ser potentiellt svårtuggade ut. Frölunda tror jag är trötta gubbar men med hög högstanivå men så har dom också en låg lägstanivå = ojämna. Färjestad ser också farliga ut i år. Växjö kan möjligen få till det men knappast hota topp tre.Brynäs känns väldigt osäkra, ny tränare och viktiga spelare har lämnat och de har satsat tungt på gamla storstjärnor som kanske har sitt bästa bakom sig. Men Brynäs blir intressant att se på och med känt flyt så halkar man väl in på bananskalet till en slutspelsplats. Men jag frågar mig när Apans åldrande stjärnor helt ska tappa styrfarten illa instruerade av nonames i båset. Apan gör en Modo och satsar på avdankade gamlingar alldeles för länge och publiken väljer nog även i år att spara sina slantar. Med tapp av Broberg så måste Lille Gustav Lindvall nog stå på huvudet i alla matcher för att rädda dom kvar, Apan utnämner jag till årets självklara fiaskolag #1 att hota Oskarshamn i bottenstriden.
Kommentera