Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2087310

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå Hockey är det enda lag i SHL som inte gått poänglösa efter match. Men sedan vi förlorat bonuspinnen mot gårdarna på övertid och mot Pölsan på straffar har vi nu passerats i serietopp av Röglet.

Trevligt att det går så bra för Röglet och kul att de spöade Gangsteröret senast.

Vi kan också passeras av HK Arslet som ikväll spelar hängmatch hemma mot Apan; 2-3 poäng för Arslet och de passerar oss. Det kommer de nog att fixa.

Faktum är att Apan KAN passera oss i tabellen om de vinner med minst tre mål alternativt vinner med 0-2. Men i så fall har Apan spelat en match mer än oss och det är ju fusk som allt med Apan är.

På torsdag matchar vi själva igen - borta mot Gangsteröret, laget som tävlar med Pölsan om att vara vårt bogeyteam, huga!

Värt att notera att Gangsteröret då spelar sin tredje hemmamatch och - enligt EY:s sätt att beräkna saken - har Gangstrarna två matcher senare, dvs efter matchen 27 oktober negativt eget kapital och borde väl i princip konka, efter sin våldsamma köpfest senaste året.

Fast de får väl de tillskott de kan behöva från något skumraskkonto på Cayman Islands, dit den ökände öretassocierade gangstern skickat pengar han olagligen plockat av pensionärer, kommuner och stat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Kattens lek med Apan: HK Arslet upp i serieledning i livetabell nu, har efter några minuter redan 1-0 på Apan, som nu ska spela box sedan de fulat.
Kommentera