Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2092030

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
eltifoso: Tack! Och grattis själv - att krossa Öret med 7-3 imponerar rejält!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Strålande besked!

Det där indiangänget i vilda västern offentliggör nu följande, angående deras byte av symbol:

”Alla förslag är välkomna och kommer att ingå i urvalsprocessen, det kan Frölunda HC lova. Om det sedan blir ett av de inskickade förslagen eller något annat som blir föreningens nya symbol det får framtiden utvisa”, skriver klubben i ett pressmeddelande. Förslagslådan är öppen från i dag och till och med onsdag 4 november."

Så morgonen när Trump får sparken stänger Frölunda förslagslådan och man undrar om det ligger något i den synkroniseringen?!

Men i vilket fall: strålande att de nu kommer ur indiangarderoben och härligt att alla inbjuds komma med förslag. Jag utgår från att man självfallet kommer att inse att man också måste byta namn och de betar ju av namn från lokala sparkbollsklubbar. Så nu är det dags att de hänger på BK Häcken, men det namnet ger ju lätt obehagliga associationer och för att undvika sammanblandning är det enklast att välja en synonym. Vilket förstås innebär att de nu kommer fram till att de ska heta Hockeyklubben Arslet. Och naturligtvis är det bäst att symbolen just symboliserar klubbnamnet, HK Arslet.

Jag kommer förstås att skicka in nedanstående förslag, lämpligt nog med en bild illustrerande hur Arslets nuvarande och överbetalde kapare arbetar med att förbereda sin sorti från klubben; han har redan lyckats få in skallen och så småningom får han in hela kroppen också och då är det ajöss!
Kommentera