Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2140663

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tabellariet uppdateras. På den standardiserade ser man att vi smygit ikapp Röglet och Läjkers, men den officiella pekar felaktigt på att vi är klart distanserade, fint det, för att vi inte ska märkas.

Men vi har ju glädje av våra tre senaste vinster, dessa mot HV + Pölsan x2, blir värre till helgen när vi ska möta Röglet.

Apan blir mer och mer obehaglig, har nu definitivt anslutit till toppsex.

Och nere i botten kan det bli rejält spännande nu, när allt ska avgöras sista 25% av serien. Just nu fem klubbar indragna i den striden men det kan mycket väl bli sex.
• Malmö. Många häng och dessutom medgång numera.
• Oskars har av och till studsat tillbaka, kanske kan gå bra nu?
• HV, handlat på sig som fan nu och kanske kommer?
• Pölsan, ska väl få tillbaka de som fattas till slut och i så fall ska de ju kunna fixa detta.

• Pungen....ja, det var kul så länge det varade. Lycka till i Allsvenskan 2021-2022.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Härligt med två segrar mot Brynäs, som jag tyckte slängde sig hela tiden ikväll, till skillnad mot för i gårdagens match då de var bättre på att stå på skridskorna.
Passningsspelet är fortfarande ganska knaggligt och defensiven på bättringsvägen, hoppas jag. Lördagens match mot Rögle kommer nog reda ut det.

Även fruktansvärt kul att se ungdomslinan ta för sig och nu äntligen börjar Carl Mattsson leva upp till mina förväntningar som jag hade på honom inför denna säsong. Tycker fortfarande han var underkänd under första halvan av säsongen men förtjänar helt klart ett mycket högre betyg i dagsläget.
Kommentera