Luleå HF

115659 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2153361

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Känns tyvärr som att ni vet hur spela mot oss och visst gjorde ni det bra som inte gav upp vid 4-2. Den tidiga reduceringen var nog nyckeln och med den i er hand jagade ni på till ni fått upp hela dörren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Avslutar med en "Favorit i repris".

Vår vän highsticking som enligt lärlingen, tillsagd av skrikegård, inte alls är inne i målgården och hindrar vakten när Apan stjäl bonuspinnen av Pölsan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jaha.

Natten efter kvällen före. Den långa raden av matcher som visat att Luleås spel inte fungerar tilltäckligt fortsätter.

Kan det ordna sig innan serien är över?

Kanske. Men jag är långt ifrån säker på det.

Idag tycker jag nog att våra spelare verkligen försökte och satsade. Men gårdarna vann tekningar och man-mot-man-uppgörelser över hela isen vilket är ett tydligt tecken på att vi trots allt inte är helt med.

Deras forwards checkade högt och jobbade hårt på det matchen igenom. Fast ofta var våra backar tillräckligt starka att reda ut sådant.

Men de fick lite stopp på våra snabba vändningar. I stället fastnade vi ofta vid deras blå där de ställt upp och kom vi väl in efter kanter fastnade vi snabbt mot sarg.

Det här spelet körde de matchen igenom och vi kom sällan fram. Men Djurgårn är inte ett komplett lag och visst kom vi fram ibland och väl där var vi riktigt effektiva idag. Och därför hade vi 4-2 inför tredje. Ett läge vi sällan eller aldrig släpper.

Men den här gången hade vi ställningen med oss fast det av spelet kanske borde ha varit gårdarna som haft ledningen. De gav sig dock inte och imponerande att de kom fatt och förbi.

Att vi inte kommit igång får konsekvenser. Ganska säkert nu att Röglet vinner serien. Vi kan iaf inte konkurrera längre. Snarare får vi hoppas hålla tredjeplatsen men Apan och kanske Trottoarkanten kan komma ikapp eller förbi om det vill sig illa.

Kan bli kvartsfinal mot Apan med hemmafördel för blydgsekten kanske…

Nere i Botten borde väl gårdarna ha klarat sig och inte bli indragna nu. Men Pungen känns som ett lag som blir kvar på kvalplats. Mest frågan om det blir HV eller Oskars som följer med. Vi har väl räknat med att HV fixar det men de tycks ofixa det match efter match. Hur länge kommer det att fortsätta?
Kommentera