Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2154029

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: verkar ut som Corona skiten tagit fart igen bland SHL lagen, Få se när man ställer in ligan för nu börjar de extra speldagarna ta slut....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Jo, först Malmoe som ställer in för ett par med positiva prov - och liksom av en händelse samtidigt som Alsenfelt är ur spel - och nu är det väl Läjkers som kommer med några positiva. Skillnaden det jämfört med i höstas när Luleå hade fem borta men fyllde på med junisar och åkte till Ängelholm, fast matchen blev senare inställd förstås.

Visst raljerar jag lite. Är det två bekräftat positiva kan det ju handla om 10-15 exponerade som kan behöva vara i karantän. Det är som det är.

Tror att risken för inställd liga/slutspel inte längre finns eftersom det inte finns någon risk för att Trottoarkantens IF hamnar i kval och incitament för Tjommen att kräva spelstopp med hänvisning till samhällsansvar.

Kan ju bli mer komplext om detsamma skulle ske i slutspelet där det blir knepigare att sätta paus och flytta speldagar. Eftersom de inte bara påverkar två lag utan samtliga som är kvar. Det blir spännande!

TILLÄGG: Och nu meddelar Pölsan att spelare uppvisat symptom förenliga med covid vid måndagens träning som då ställdes in och på onsdag ska man testa laget.

TILLÄGG: Och nu meddelas Coronasmitta i Oskars och därför ställs också kvällens match HK Arslet -Oskars in.

Snart blir det enklare att meddela vilka matcher som INTE ställs in än motsatsen.

Vi inser naturligtvis alla att matcher måste ställas in för att förhindra smitta. Men skulle också gärna se att matchen Pungen-Apan ställs in till dess att bortalaget upphör med att
• stå i målgården och hindra motståndarnas målvakt
• sträcka sig efter pucken samtidigt som man med armbågen skickar motståndare till hjärnskakningstrappa
• slå klubban i ansiktet på motståndare
• låta "benen försvinna" för att fuska sig till utvisningar
• tjafsa och käbbla efter varenda avblåsning
• köra över motståndarnas målvakt
• veva som en rapid apa mot motståndare för att sedan skalla denne på knogarna
Kommentera