Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2224114

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Intressant första period i Apschtan där Lugano har 0-2, nu paus.

Man kan notera att Lugano har ett starkt försvar som inte släpper aporna in i Luganos slott, och markerar ned apforwards som vill dit. Följden blir den att Apan hemfaller till sin primadonnahockey - skott från distans - och det ger inte mycket eftersom Lugano har en riktigt bra vakt.

En enda riktig chans spelade de fram tidigt men då hade Apan målsumpare-highsticking framme och denne som passerat vakten orkade inte lyfta upp pucken tillräckligt, så vakten, som låg på mage, lyfte upp vänster underben en decimeter och lyckades slå puck stolpe ut. En mycket fin räddning av en duktig vakt, men en mindre slö highsticking skulle förstås kunnat lyfta in pucken högre.

Dessutom spelar Apans backar hälhockey och då är Luganospelarna inte sena att tacka för det och ta för sig. Pressar apan högt och får backarna på hälarna att ofta ge bort pucken.

Vi får se om sekten får ihop spelet med alla inköpta spelare. Och kan dessa nya spelare acceptera sektdoktrinen att en lat pensionärsprimadonna highsticking och lille Möller ska ha alla PP och bra lägen? Kan bli lite jobbigt i omklädningsrummet och båset där:-)
Kommentera