Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2229071

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Bra Blister. Här syns det ännu tydligare. Det som saknas är att Shinnimin kom till det där läget från höger där han fintat runt nr 12 och ett annat arsle och med fart gick runt dem på höger, medan de båda försökte stoppa honom med klubborna som vapen. Slashing. Hooking. Och en halv sekund därefter det vi ser på given: Nr 22 slår först till Shinnimin med klubban i högerarmen över skridskorna. Slashing. Därefter griper han tag om honom med vänsterarmen. Holding. Därefter sparkar han troligen på Shinnimins vänstra skridsko med sin högerskridsko. Tripping. Strax därefter släpper han taget och Shinnimins överkropp får fart framåt, samtidigt som nr 12 med sin klubba lyfter upp Shinnimins vänsterskridsko. Tripping.

Efter allt detta - där Sjökvistarn bara lyckas se en enda utvisning på sex regelbrott av arslen under en sekund - faller Shinnimin till isen.

Och då strömmar arslena fram och förklarar att det var en filmning.

Jaså, säger Sjökvistarn. Då visar jag ut honom med.

Skandal, skandal, en do-ma-re-skan-dal!

Fan. Funderar på att börja kalla den där zebran för "Bordeller".

Skök-visten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vill man se filmningar finns det massor av exempel. De flesta inkluderar Fläskberget, som erkände att han filmade och fuskade.

Här nedan när han - helt sjukt - fick spela i Tre Kronor, hade slagit på och vrålat till en liten norrman, som håller upp armen för att försvara sig. Då kastar sig Fläskberget bakåt. Vid intervju ljög Fläskberget och hittade på att den lille norrmannen haft klubban mellan Fläskbergets ben och fällt honom. Men Robert visade på Hockeysverige en film från annan vinkel där man visserligen kunde se klubba mellan benen - men det var Fläskbergets klubba som kom upp mellan norrmannens ben och fällde honom.

Anta att en hockeyklubb skulle utse en filmare och fuskare som Fläskberget som lagkapten i många år. Vad skulle det säga om den klubbens värdegrunnnnnnnd?
Kommentera