Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2240272

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Står i kuriren att Luleå nu (äntligen?) gett Oskar ett bud. Skaik har ju försökt ett tag nu att skriva fast han till 2025. Kan man hoppas att vi snor han framför näsan på dom??
Undrar om skaik anser att Oskar är från blygden??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Perro: Härligt! Oskar SKA hem hoppas jag, och kan bli en stabil back i Luleå Hockey för många år framöver. Om - vilket vi hoppas - han kommer överens med oss blir det ju intressant läge nere hos Apan där sekten med all säkerhet kommer att tacka till sig.

Man erinrar ju sig hur Apan behandlade en pojke som gick på Apans hockeygymnasium, men skrev på för Luleå Hockey. När de skulle spela hockey på skolgymnastiken förbjöds han byta om med klasskompisarna utan förvisades till en städskrubb i korridoren. Ett agerande som samtliga upp i apledningen försvarade ända till dess att Skolinspektionen fällde dem, straffade skolan med böter och planerade att flytta eleverna till Umeå. Först då kom apordföranden ut ur mobbningsgarderoben och låtsades att de "ändrat" sig.

Skulle det sluta riktigt bra vore det om vi fick en utveckling a la lex Kovacs. D.v.s. att kontraktet för nuvarande säsong med Apan rivs och han kommer hem redan denna säsong.

Ja, ja, man hoppas ju. Och nej, nej, förnekelsesekten kommer att fortsätta påstå att Oskar kommer från blygden som en helt egen blygdprodukt till dess att han lämnat.

Vi håller tummarna. Oskar "jag har hatat Apan hela min uppväxt" Nilsson är välkommen HEM!
Kommentera