Luleå HF

115470 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2240306

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Till något helt annat. Jag tog en sk Coronapaus förra säsongen och såg knappt en match, ens på tv. Var av naturliga skäl då inte in här. Har nu uppmärksammat att skithålssidan är helt tyst. Förrförra säsongen var det fortfarande liv där, av de du kallade monstrum. Vad har hänt sedan dess? Blev monstrumen avstängda eller självdog sidan??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Perro: He he, kul att du frågar. Det är en härlig berättelse att rekapitulera.

Här på Luleåsidan tog vi initiativ till en ny strategi för att bli av med trollen. Vi publicerade ett upprop där vi bjöd in folk att göra det som vi alla igen-kligen vet är rätt metod för att bli av med internettroll. Vi satte dem i kloster! Ingen svarade på deras inlägg, ingen brydde sig vad skit de skrev. Det tog lite tid men till slut hade alla vettiga debattörer skrivit på uppropet och ingen svarade längre på den skit båda och bajbjo la in på Apsidan.

Föder man inte trollen, ger man dem inte näring för att få till diskussioner (där deras enda syfte var att få förnedra och jävlas med andra) svälter de och torkar ut. Till slut var de enda, som överhuvudtaget gick in och skrev där (förutom trollen - eller trollet, om det var samma person, under två nicks) folk som var avstängda, på goda grunder, från andra hockeysidor.

Och det gjorde susen, fast det tog tid, nästan ett år. Som du ser på sidan blev det till sist bara båda som satt och frekvent la in idiotiska inlägg, vanligen om pedofili eller vad det var för skit. Och till slut tröttnade Marcus, som basar för snacket, på eländet och stängde sidan och livstidsavstängde trollen.

Trollet har gjort några försök med nya nicks samt genom att skriva skit på andra av Hockeysnackets Forum t. ex. Bodens sida och Cafét. Men vi moderator upptäcker honom som regel snabbt på "handstilen" och han elimineras kvickt. Nu tycks han ha väsentligen tröttnat, men har nog regnat några nicks som vi känner och bevakar.

Och det har naturligtvis alla internettroll gemensamt, i US har man beslutat om en sjukdomsklassificering för dessa tragiska individer. De är narcissistiska psykopater och när alla skiter i dem försvinner de.
Kommentera