Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2240307

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Perro: Ja, denna sektens vidriga grund är pinsam. Visst förstår vi alla att det ska finnas viss lokal subjektivitet men det finns gränser men inte för Apan.

Jag kunde köpt detta trots allt, men det som fick mig att vända mig mot Apan - som jag tidigare gillade högt och rent - var att de inte bara hyllade egna laget med lögner och förnekelse om så behövdes; utan att de riktade in sig på att måla upp Luleå som typ "Den stora Satan" och vi - länet, staden, supportrar, spelare, tränare och ledare - förföljdes med lögner, ryktesspridning och all möjlig skit de kunde hitta på där de hetsade varandra framför brasor i oljefaten medan de hinkade i sig skogsblomman hembränt.

Kanske finns det viss normalisering trots allt. Visst, många hard core apsupportrar och ApPravda Norran fortsätter sprida sektens katekes, men i själva klubben har rötan reducerats eftersom många av de vidrigaste sektprofeterna försvunnit. I första hand ApLasse J, CryBert, Mummelklockare och i styrelsen har det rensats. Att Fläskberget och några andra villiga gängmobbare försvunnit är också bra.

Längre ned finns dock kvar pojk- och junistränare av extrem sektmobbingsstuk och dessutom har blygdens onda genius, ApPea kvar.

Denna sektens förföljelse av Luleå var förstås bakgrunden till att jag punktmarkerat Apan här på vår sida. Men med anledning av att vissa obehagliga sektprofeter nu rensats ut funderar jag på att lätta lite på min inställning till Apan. Visst, jag kommer fortsatt inte att blunda för sanningen utan redovisa fakta även om och när Apan ljuger. Däremot kanske jag avstår från att komplettera detta med mer förnedrande tillägg.
Kommentera