Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2245432

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Fick medlemsinformation från Luleå Hockey:

Välkommen Sami Lepistö till Luleå Hockey!
Under tisdagen blev det klart att Luleå Hockey kontrakterat den rutinerade finska backen Sami Lepistö för resten av säsongen.

37-årige Sami Lepistö har en diger meritlista där han spelat över 500 matcher i KHL, 300 matcher i Nordamerika samt representerat Finland i 3 OS-turneringar och gjort 4 VM för de finska lejonen. Närmast kommer han från Jokerit som han representerat de fyra senaste säsongerna.

Stefan Nilsson, General Manager
- Det känns väldigt bra att vi kan presentera Sami Lepistö som nästa del i vårt lagbygge. I Sami får vi en mycket rutinerad och stabil tvåvägsback som kommer kunna hjälpa oss i spelets alla situationer. En meriterad spelare som kommer vara användbar för oss i powerplay och boxplay.

UNDERBART! En av de två backar vi haft högst på listan över spelare vi hoppats att Luleå skulle rekrytera akut. Helt j-a suveränt och riktigt gjort! Sami kommer att lira i Bulans gamla tröjnummer #18:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Överfallet på Styrman av psykbrytet från Skansen tvingade oss ut på backjakt och sedär....Lepistö valde oss före bättre betalt hos DIF.
Karma is da bitch!

Man blev glad!
Kommentera