Luleå HF

115875 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2249442

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och ikväll spelar vi borta mot Apan. Därefter har vi mött alla lag i SHL och då har man någorlunda uppfattning om dem för att ställe en prognos för hur säsongen kommer att gå.

Matcherna mot Apan är ju nästan alltid intensiva och jämna och det lag som vinner man-mot-man-kamperna brukar också vinna matchen.

Som bekant har Luleå inlett lite sämre än väntat men har på senare tid lyckats bättre eftersom spelarna varit allt mer aktiva för Bulanhockeyn och därmed har inte minst spelet utan puck förbättrats. Dessutom har backparen förbättrats, tufft eftersom vi saknat 2-3 backar nästan kontinuerligt

Apan å andra sidan har snarast inlett säsongen bättre än väntat och mycket av det beror på att importerna visats fungera och Apans intensiva hockey har skördat framgångar. På senaste tiden några mindre lyckade resultat men att laget har hög nivå vet vi.

Ett avbräck för Apan är att mazarinen som varit så viktig för aphockeyn i motståndarnas slott tycks bli borta några veckor till efter axelskada.

Luleå däremot tar in efterlängtade backförstärkningen Sami Lepistö men det kommer nog att dröja innan 37-årige Läppen kommer upp i matchtempo.

• Lassi tar spaden igen.
• Erik, Själin och Styrman saknas, Läppen går med Sondell och Berglund förstärker.
• Tyrre är tillbaka! Kör med Rasken och Brännis. kOMAReK går med Einar Wolf och Andreasson medan Gallo blir 13e.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tio minuter till nedsläpp. Nu j-r är temperaturen hög uti kroppen!

Känns för j-a bra att Tyrre är tillbaka. Han KAN Apan.

Apan-Luleå - kan det bli bättre?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Äntligen dags för ett derby! vi har ju gått dåligt en tid nu så man hoppas att det vänder ikväll! må bästa lag vinna! har bekanta hemma så jag blir tyvärr inte aktiv med dej ikväll :)
Kommentera