Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2256332

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DamApan fick vinna med 0-3. Inatt är det fest därnere, efter en sådan triumf mot vårt hobbylag.

Överglänser säkert vår fest när vi blev världsmästare för klubblag i damhockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Lite överraskande skriver Luleå Hockey på hemsidan att en av klubbens spelare nu dömts för något som hände innan han kom till Luleå och föreningen hoppas att det inte händer igen. Klubben skriver alltså inte vilken spelare det handlar om och vi låter honom vara anonym även här, men låt oss kalla honom för...Pontus Andreasson.

Göteborgaren Pontus skulle gå på nattklubb i Götet förra sommaren men ansågs av klubbens vakter vara för berusad. Pontus menar att han stod still men blev kastad i golvet av en manlig vakt. En kvinnlig vakt menar dock att Pontus slagit henne på kinden, nypt henne på basen samt dragit henne i håret.

Har egentligen inget att kommentera. Men det kanske kastas fram av Aftontrasan och liknande "alster" så vi kan lika gärna ha det nämnt och glömt här. Tidningarna drar ju gärna igång drev om de har en intressant yrkestitel att sätta på en iblandad. "TV-profilen" exempelvis, vilket brukar innebära att personen i fråga hade ett uppdrag att vara assistent till en assistent som assisterade med att åka och köpa catering vid något auktionsprogram för 15-20 år sedan. Politiker är en annan beteckning som tabloiderna gärna vill rasa mot. För närvarande pågår tvenne politikerdrev; ett mot en socialdemokrat som påstås ha haft handen på en rumpa; ett annat mot en sverigedekomrat som påstås ha utfört ett styckmord. Lite svårt att se vilket av de påstådda brotten som anses värst av tabloiderna men det tycks som att det rasas mest mot handen på rumpan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja det var någonting att fira, aldrig någonsin hade ett svenskt klubblag i hockey nått upp till den nivån.
Avundsjukan i apschtaaaan nådde bibliska nivåer.

Man kan undra hur stor pokal det är för serieseger i division 1 norra dam? (Fniss)
Kommentera