Luleå HF

115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2257126

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Underbart! Arvet från Myllys och målvaktsundret i Luleå Hockey är något vi kan vara stolta över.

Att ingen media uppmärksamma detta säger inget om oss men mycket om media.

Trevligt ändå att konstatera att vid sidan om våra egna pojkar från Luleå, Kalix och Övertorneå har också kloka talanger som JG, Filip och Walle insett att vill de bli något blir de så i Luleå och det lovar Love att har han det som behövs kommer Linda och Gusten att hjälpa honom dit.

Man blir glad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleås lag mot Warulfven har presenterats. Trevligt att se att kOMAReK kommer in igen. Nu saknar vi egentligen bara Rasken och Styrman.

• Walle tar spaden förstås sedan Lassi haft den <24 timmar sedan,

• På backsidan saknas Johansson och #44 får bli sjunde back. Känns som att Bulan nu kör tre backpar som mycket möjligt kan bli de par vi ska köra med säsongen igenom. Vilket kan innebära att Lepistö-Honka som par kan bli alldeles ypperligt för det offensiva spelet innanför motståndarnas blå. Det giller jag!

• Bulan kör ju förstalinan ograverad och fjärdelinan komponeras av de unga spelare som vi för närvarande har tillgång till - de är duktiga hela gänget och presterar alltid bra,

• Det jobb som pågår är förstås att hitta rätt andra- och tredjelinor. Ganska självklart att dessa kommer att centras av Tyrre och Connolly men frågan är vilka vingar både bäst kompletteras av. Tyrre kör idag vidare med Brännis och Einar Wolf, medan kOMAReK ersätter allt-i-allo Berglund i Connollylinan. Förutom idag aktuella spelare ska ju Rask troligen in, när armbågen så tillåter så vi får se hur det blir till slut.

En fundering man kan ha är om Fröberg verkligen är rätt man att köra med firman Limpan- Shinnimin. Jag tycker att Fröberg ofta känns som alldeles för långsam där och att han lite väl ofta med puck spelar sig fast genom att gå in med motståndare för att tappa puck eller spela den där ingen mottagare finns. Undrar om någon av våra andra centrar skulle kunna göra ett bättre jobb där? Tyrre? Connolly? Berglund? Andreasson?

Normalt kanske man skulle välja Tyrre att ikläda sig en Snygg-Mats-uppgift. Eller så kanske Connolly som är stabil överallt skulle komplettera bättre? Själv undrar jag om inte Jonas Berglund skulle kunna passa att få uppdraget som förstacenter?

Men "jag anser själv att jag är Sveriges bästa center" Bulan begriper förstås det där bättre än jag. Hoppas han får rätt.
Kommentera