Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2277308

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jag kommenterade ju att Melkman filmade till sig en utvisning i början på andra perioden. Låt oss kolla in den i detalj.

Se först hur Melker med en snabb blick kollar in att han har Sondell bakom sig och när han vet det åker han baklänges mot Sondell.

På bild tre ser vi hur Sondell höjer klubban för att hålla emot Melker som håller på att åka in baklänges på Sondell.

På bild 4 ser vi hur Melker backat in i Sondell och ryggen får kontakt med Sondells klubba - kolla nu Melkers ben!

Hur "elegant" som helst släpper de kontakten med isen och på nästa bild har han låtit dem slängas upp i luften för att riktigt "duktigt" manövrera fram ett pladask fall.

Tänk efter nu. Om man blir hårt crosscheckad i ryggen borde man vika sig framåt som en fällkniv, men Melker, som redan vet att han kommer att backa på Sondell har planerat att känner han klubba mot ryggen, ska han låta "benen försvinna". Vilket är en onaturligt följd av Melkers pååkning och självklart beror på att Melker planerat det.

Jag tror att skulle han försökt med det där i NHL hade han fått styrk. Men här hemma är det väl ungefär allt han kan bidra med. Filma, fuska och hålla Fläskbergets tradition som seriens värste fuskare levande.

Jag tycker att det är för j-a trist att Apan ska hålla på och filma och fuska så äckligt. Det där kan de hålla på med i sparkboll, men de j-a apfasonerna betackar vi oss för i hockeyn!

BASTA!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: de är ju bara löjligt att säga att han filmar då han tappar balansen, men jag kan hålla med om att det inte borde vara utvisning från en sån lätt knuff men de är ju svenska domare i ett nötskal
Kommentera