Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2277524

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och i dagens enda SHL-match tvålar Oskars dit Malmoe med 3-1 varpå vi kan uppdatera tabellerna.

Malmoe är lite av ett mysterium. Bröderna Sylvegård, bröderna Westerholm, bröderna Lauridsen, Carl Söderberg, Magnus Pääjärvi, två bra vakter, trygge "Nänschtansch" Fagervall coachande och så vidare. Ska de inte lyckas bättre?

Som det nu ser ut anar man att det kommer att stå mellan Timret och Malmoe när det gäller platsen i kvalet mot DIF. Enligt prognosen baserad på trend ska ju också Öret hamna där men svårt att tro att de inte skärper upp sig. Och Pölsan respektive Pungen har ju skärpt till sig och lär slippa kampen runt det undre strecket.

Men. Det är faktiskt hela 20-22 matcher kvar att spela om för varje lag där nere bland strecken så något av lagen kanske kan få en Lidnersk knäpp?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Fyra intressanta matcher i SHL ikväll, förutsatt att inte något av lagen studsar upp med coronapositiva tester:

• Skellefteå AIK - Frölunda HC
• Färjestad BK - IK Oskarshamn
• Luleå HF - Växjö Lakers HC
• IF Malmö Redhawks - Leksands IF

Apan torskade ju mot oss, men kom från långt uppehåll och spelovana. Lär vara inställda på att skärpa sig rejält idag. Mot dem Fru Öland, som tappat pinnar på senare tid och lär också vara PÅ för att kasta av sig spöket att senaste åren ha tappat rejält efter jul varje gång. Skulle nog tro på Apan här trots allt.

Oskars är ett lag som straffar alla som underskattar dem och lyckas utmärkt, men kan de stå emot ligans klart formstarkaste lag, Warulfven? Båda lagen är ju speciellt farliga genom spelvändningar så det lär avgöras genom vilket av försvaren som bäst kan hantera sådana. Mycket talar nog för att det blir Ulfven, men Oskars kan överraska.

Mer svårtippat Luleå mot Läjkers där det säkerligen blir måsnålt och därigenom upplagt för att flyt och enstaka mål kan komma att avgöra. Kan sluta åt vilket håll som helst.

Och så ska Malmoes spelare visa att de kan skärpa sig när de fått som de önskat och slipper Nånschtansch Fagervall. Trottoaren är nog ett lämpligt motstånd i ett sådant läge så det känns helt klart att Malmoe tar denna match.
Kommentera