Luleå HF

115464 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2278470

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Den galne gubben PoorkaBoork twittrar sina förvirrade hitte-på, och nu uttalar han sig om Limpan:

"Det är bra att Omark tackat nej till OS. För bökigt! Jag tror att han vill spela i Schweiz. Inte så mycket taktik. Showgubbar uppskattas särskilt. Korta resor. Bra pröjs. Bekvämt land att leva i. Jag tycker det syns att den innersta passionen saknas. Nej spara pengarna Luleå!"

Linus tillfrågas som detta av Aftontrasan och svarar:

"– Jag orkar inte med gubben. Jag har återvänt till Luleå för att jag tror att klubben kan vinna och jag spelar med en otrolig passion. Jag ger allt i varje byte. Men Boork gillar inte mig för att jag sticker ut. Han gillar inte spelare som gör det."

Idioten PorkaBork har inte hästar i stallet. Förra OS deltog Limpan och visade otrolig passion, bäst i Tre Kronor och öste in flest poäng. De som då inte visade passionen var "förstalinan" bestående av tre upphaussade apor som var helt j-a värdlösa och tillsammans lyckades få in ett enda mål, av Möller i tom bur, sedan han frispelats av Limpan Omark som kastandes sig framåt på isen, slog till puck med klubblad och fick den till Möller.

Bra svarat, Omark! Vi är 100% med dig. Porkabork är en vidrig knäppskalle.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Aj aj, Luleås tappra två femmor kämpade matchen igenom men DaMooDoo kvitterade i slutet av tredje perioden till 2-2 och de vann sedan bonuspinnen genom att sätta 1 straff medan Luleå satte 0.

Jobbigt att spela med halvt lag match efter match. Vad är det som hänt; är det corona som härjar tro?
Kommentera