Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2278935

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Småkollar lite på apan-timret, har varit mest apa.

Passar på att kolla in highsticking Lindström. Som knappt gör något än att stappla fram till tekningscirkeln till vänster av vakten för att lägga skott om han blir frispelad. Något annat presterar han knappast och i matchen mot Luleå undrade jag om han överhuvudtaget var med eftersom han är så osynlig.

Han verkar rätt slut, alltså. Börjar närma sig fyrtio bast och bästföredatumet är många år sedan. Det han mest tillför numera är väl negativt för apan eftersom de fortfarande har viss inställning chanserna ska gå till honom, vilket nog hindrar apans frihet i anfall. Men tycker nog att robertohlsson tagit bort lite av det där, som mummelklockare och crybert höll på med.

He he, Timret kontrar in 1-1. Trevligt:-)

Trottoaren har också målat, tagit ledningen 2-1 på Läjkers.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Så har Garpen kommit ut ur OS-garderoben och meddelat vilka 21 spelare han tagit med i truppen. Synnerligen trevligt att konstatera att spelare från Luleå Hockey saknas (Limpan har tackat nej). 13 av spelarna från KHL och Schweiz, men stackars Warulfven har tre forwards med i laget.

För övrigt finns det ju risk för att skador och/eller covid krånglar till det och Garpen ska ha typ ett extralag anmält för att kunna plocka in ytterligare vid behov. Hoppas inga Luleåspelare där heller.

Nu fick vi också den finska truppen och härligt nog saknas där Honka, Lapistö och Tyrre. Skönt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Läget efter första perioderna:

• Skellefteå AIK - Timrå IK 1-1
• Leksands IF - Växjö Lakers HC 2-1
• Linköping HC - Frölunda HC 0-0

Lite januarilunk över matcherna, för den som inte håller på något av lagen.

Trist att vår match mot Röglet inte blev av. Som formen varit skulle vi ovanligt nog kanske haft goda chanser mot Röglet. När matchen så småningom blir av är väl röglarna på topp som vanligt...
Kommentera