Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2281770

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ursäkta en okunnig Brynäsare men vilka är Pölsan och Ulfven😄?

Jag läser vad du skriver och har även scrollat lite på er sida om gårdagens match och jag känner att ni är lite ”bortskämda”, vilket i sig är ett lyxproblem😂😂

Jag tror trots vissa invändningar här att Luleå kan gå långt och en bra chans att få hela vägen.

Jag tycker att även Luleå är ett av få lag som kan vinna när man spelar mindre bra. En mycket stark egenskap som är viktig över tid. Slutsats: från min horisont är Luleå tunga och svårslagna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
BIF Kungen: Jo, får erkänna att vi är svårslagna. Fr om 25 november har vi spelat 18 matcher och bara blivit nollade på poäng en enda match - när ni pölsor krossade oss med 3-1 för entid sedan.

Tror att hockeysupportrar i allmänhet är försiktigt pessimistiska innan match men jag har känslan - kanske rätt, kanske fel - att vi norrbottningar är mer pessimistiska än andra. Det blir inget, det går inte, något jävulskap inträffar.

Pölsan = Brynäs. Warulfven = Färjestad. Etablerat framför allt bland stor andel av fr a Luleåsupportrar sedan mer än tjugofem år. Händer att vissa av de lagens supportrar klagar på det, men det är en naturlig utveckling och har så alltid varit inom framför allt sport; att klubbar får beteckningar som smeknamn eller öknamn och vissa fall lägger klubben beslag på tidigare öknamn som t ex Gnaget.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
BIF Kungen: hög lägstanivå är underskattat
Kommentera