115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2314995

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Sluta svamla nu, det var Skellefteås period helt klart.

Wilhelmsson: Håller med. Det började redan första minuten av andra och fortsatte sedan perioden ut.

Det blev 1-1 i perioden och båda målen efter misstag vid anfallsblå av lagen följt av kontring och mål. Det EGENTLIGA spelet i perioden var ett annat och det vann Apan med skotten 5-10, men inga mål där. Apans anfallshockey är trist på så sätt att de hela tiden söker slänga in puckar för att åstadkomma så kallade fulmål genom felstudsar eller styrningar på spelare i valfritt lag. Den här perioden lyckades det inte men vi hade ju - vid sidan om 10 skott på mål - en j-a massa sådana där inlägg för fulmål och fortsätter det så här i tredje kommer fullmånen i vår bur som ett brev på posten.

Från att ha ägt pucken och spelet så rejält i första tappade vi allt sådant i andra. Vi lyckas inte med hög press i deras zon, de är jobbiga som fan med hög press i vår zon.

Luleå var INTE på tårna i perioden, puckförare fick inga medspelare som sökte upp lägen snabbt skrinnande och de fina passen under första konverterade till meningslösa dumpar och slå iväg puck när man inte helt enkelt gav dem till valfri apa i andra.

Fortsätter matchbilden att se ut på detta sätt är vi förlorade. Apan har en j-a medvind nu och Luleå måste komma ut med en helt annan inställning i tredje, annars torskar vi.

Fakta är att vi dock leder matchen med en period kvar att spela och kan vi stå emot denna period har vi tagit andraplatsen i serien. Det SKA gå! Kom igen nu i tredje, Luleå, kom igen rejält!