Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2339966

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: tror inte man kan tolka ur den där dialogen att få det till förtal om filmningar. Snarare att dem som tolkar, värkligen försöka hitta något att reta sig på. Typisk massmedia hysteri
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
TheEngulf: Ja, media vill hellre uppvigla till dispyter mellan lagen för att hitta något att skriva om, hellre än om hockey. Aftontrasan är ju värst på det där för att hitta på skit i syfte att generera klick. Värst är ju trasroosen, men här är det hans gävlige polare abris som skämmer ut sig. Usch!

De kanske haft ett långt samtal från vilket trasabris flekterat en liten del som han förstorat upp.

Det är ju inte första gången som Trasabris uppviglar mot Luleå och kör en hitte-på om Luleå som filmare, i syfte att mobilisera ett tryck på zebror att inte tilldela Luleå PP. Vi kommer mycket väl ihåg hur han och trasroosen dagligen öste ut artiklar där de som nyttiga idioter fungerade som språkrör för ApHardy och SeMer och lyckades hjälpa Djurgårn att gå från 0-3 i matcher till 3-3 samt ledning i slutet av tredje perioden uppe i Delfinen i game seven. Men då tog Rönken ut vakten rekordtidigt, kvitterade, följt av att Robin Jonsson i fjärde perioden satte suddmål bakom Mark in da Park i DIF-målet. Och Robin strålade med världens vackraste tandlösa leende inför sextusen rödklädda lyckliga supportrar i Delfinen.

Så, visst är det äckelaftontrasan som hetsar igång för att få en "affär" och ett "drev" mot Luleå. Det är inte första gången.

Men. Att Mitell låter sig manipuleras dit tolkar jag som att han är rädd för att Limpans lina ska ösa in PP-mål och avgöra matchen mot Warulfvens box som hittills i slutspelet inte fixat bättre än 70% BP.

Noterar i slutspelets Fair Play-liga att Warulfven ligger näst sist. Bara Apan som visats ut mer än Ulfven (Luleå ligger fjärde sist). Men med så mycket utvisningar på Warulfven i kombination med så ineffektiv Ulfva-box är det förstås starkt av Ulfven att nu kunna stå i final. Där det förstås är önskvärt för Ulfven att det blir hög tröskel och få utvisningar.

Och det låter som att det är en signal om att Warulfven - liksom de överraskade Apan i första matchen i kvarten - planerar att köra på hårt fysiskt med tunga tacklingar på Luleås backar och på Andreasson och Tyrre i Limpans lina. Visst, även på Limpan om de får chans till det, men Limpan är van sådant senaste tio åren i utlandet och är skicklig att stå emot sådant.

Så i eftermiddag kommer det säkert att smälla som fan i Delfinen, var beredda på det!

6.40 till nedsläpp nu....
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Igenkänningsfaktorn är 100%, YodaOssian lever fortfarande, ”beeep”-mannen går bananas även på hemmaplan. Nu blir han bannad också på apforumet, om än kort, till och med där sticker trollet ut. Ett synnerligen svårartat fall av sixfingers sjukan. Går ej att vaccinera sig mot.
Kommentera