Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2340372

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Två minuter kvar, Luleå leder med 4-1, och äckeljävlaskitsvinet dölaråse tar helt omotiverat och bultar rejält stackars Själin in sargen från obehagligt avstånd. En sådan tackling som kan riskera bryta nacken på en motståndare, dessutom i en match som redan är förlorad.

Dölaråse åker på fem minuter och match förstås och jag hoppas att äcklet blir anmäld till DN och får de matchavstängningar han bör ha.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fy fan vad fegt och lågt av De La Roooose. Är snubben inte avstängd ända fram till att vi tagit SM-Guldet, så måste ju nån bara bjuda tillbaka. Ska bli riktigt nice att se Rosen tugga sarg med gaddarna😀.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå har vunnit första finalmatchen med 4-1.

Efter två perioder kändes det som att Warulfven fått matchen och finalen dit de ville och man undrade om Luleå skulle ha något att sätta emot. Och utan att tro på det insåg man att Luleå måste lyfta en nivå för att kunna stå emot.

Och så kommer period tre - och ett Luleå som gör just det; lyfter en nivå och kör över Warulfven.

Och så att Einar Wolf gör mål, och det efter en sådan härlig prestation dessutom, som knappt var målchans, men Einar sätter ett fantastiskt mål. Och så populär Wolfsläktingen är i Delfinen och hyllas helt suveränt av de rödklädda läktarna.

Nu vet vi mer om var vi har Warulfven, vi vet vad de kommer att komma med. De är jävligt duktiga, inget snack om det. Men vi vet att vi kan hantera dem.När vi håller vårt spel utan puck och släpper loss vårt spel med puck är vi ta mig fan lika starka offensivt som Warulfven! Yep!

Klart godkänd insats avboka zebrorna, tack för det.

Men samtidigt kan vi konstatera att Ulfven har spelare som är beredda att lira brutalt och farligt vilket vi fick flera exempel på. Håller tummarna för att Dölaråse nu blir anmäld och sedan avstängd för livsfarligt spel ska under inga omständigheter accepteras.

Men den spritt språngande "döda, döda" skrikegård förklarar att det är max 2 minuter på det där fula och farliga jättepåhoppet som riskerade bryta nacken på Själin - när matchen i praktiken är avgjord - så vi kan ju räkna med att lärlingen förstår den order han fått och det blir ingen rapport.

Vilken härlig lördag!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: hoppas att äcklet blir anmäld till DN och får de matchavstängningar han bör ha.
-----------------------------------------------------------------------------------
Han inte bara 'bör', han SKA banne mig !!!!! bli avstängd!
Livsfarligt avstånd till sargen på, knappa metern
Kommentera