115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2345023

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
JoseGonzales: Domarna KOMMER inte ta något så länge det är inte blod eller liknande, För är det lagen som ska göra upp om det hela då kommer inte domarna peta i mycket alls!

Första perioden över och helt klart har Luleå öppnat bäst med kraft och fart och kampvilja. Warulfen har tryckts ned och mer hamnat i sitt "bortaspel" sjunka ned till försvarande styrspel och hoppas på vändningar.

Efter ungefär halva perioden blev det mer och mer Luleå som kunde avancera till att börja sno puckarna av Ulfven i ulfvazon. Och ägde spelet allt mer andra halvan av perioden.

Sista minuterna kom Ulfven igen med sitt vanliga anfallsspel, dvs snabb inryckning efter vänster sarg, och då fick de ha puck under kontroll i vår period, men Luleå släppte inte till speciella chanser.

Så, Luleå har dominerat första perioden men ingendera laget hade några större målchanser.

Nu kommer den extremt viktiga andra perioden där lagen har möjligheten att etablera långt anfallsspel, trötta ut motståndarna, byta in nya spelare och få bättre och bättre chanser.

Kan Luleå fortsätta det spel man hade första perioden kan man få chansen till dessa andraperiodsfördelar. Men vi har haft matcher där Ulfven klivit upp och tagit andraperiodsövertag.

I vilket fall. BRA förstaperiod av Luleå. Men lite obehagligt att vi inte kunnat nå fram att måla.