Luleå HF

113407 inlägg · 882 ämnen

Inlägg #2400135

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
wedin blöder
domarn är Blind
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
roger_sundsvall: Underbart! Timret har fått in 2-1 och Öret jobbar bara för att döda match men med två minuter kvar har Timret inne superfemman och Dahlén får puck i mittzon vid vänstersarg (vore det Luleå skulle det bli en dump där bara, tänker jag) men Dahlén tar blixtfart åker in och öret hinner inte med, Dahlén inleder kaos i Öretzon genom halvt Gretskypass, Berguven hoppar av och Timret kör 6 mot 5 och full kalabalik mellan öretspelarna som inte hinner med och.....Timret smäller in 2-2!

Härligt! Och up yours på zebran som blundade för när ett öre vevade klubba i ansiktet på ett timmer och örena fick in 1-0.

Nu blir det sudd! Kom igen, Timret!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
roger_sundsvall: Jo. Ett domarmisstag som är omöjligt att försvara eller förklara. Vore man lite konspiratoriskt lagd kunde man undra om Öret - vars spelarrekrytering till del finansierats genom att en ökänd ekonomisk gangster plockat fram mörka pengar från suspekta önationer - också bidrar till domarnas försörjning. Kreativiteten bland klubbarna i Sydbotten är ibland överraskande nytänkande...
Kommentera