Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2411331

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: HURRA!

Skuggan och Engman, i samarbete med Bulan och Stridh passar på med att bygga ett Luleå Hockey för 2023 och framåt, samtidigt som de följer och väntar in möjligheter att förstärka denna säsong.

Den som tror att vår duktiga sportsliga ledning sitter och fikar dammsugare och spelar golf har noll koll förstås.

Och inte heller har man kastat bort pengar på att köpa videojuggar som alla andra SHL-lag, som nu får köra black friday för att bli av med alla lockar-room cancers.

För tio år sedan åkte en 15-årig Einar Wolf ned till Apschtan, sedan Aplasse J och Apwallson belägrat hans telefon sena kvällar med sitt "Komse, komse, komse..." till den stackars pojken inte kunde stå emot. Han kom ned till Apans hockeygymnasiet hösten 2012 och det var som för Dante att komma till Inferno, där spritt språngande "lärare" Marklund och Lundmark levde rövare i skolan där de, som inte lydde blint, vägrades tillgång till omklädningsrummet och fick byta om i städskrubbar i korridoren och annan pennalism som fick Flugornas Herre att verka som ett extra gullemysigt dagis. Till dess att Skolinspektionen underkände den vidriga verksamheten, följt av att samtliga Apledare ända upp till ordföranden - approfeten - som samtliga försvarade mobbingpennalismen. Till dess att Skolinspektionen förklarade att hockeygymmet skulle flyttas till Umeå. Då kom en läpparnas bekännelse från apordföranden #Ok, det var inte så bra" men vem tror att de ändrade sig i praktiken, när samtliga ansvariga pennalister satt kvar i orubbat bo.

Inte Einar Wolf, inte. Han lämnade den appennalistiska verksamheten första terminen och kom sedan till Luleå Hockey och blir nu vår spelare för fortsatt lång tid. Fast säkerligen med en liten klausul om/när det lossnar för den wolfska bössan , målen stänker in, och NHL kommer med kontrakt. Trots att vi gärna har Einar Wolf kvar hoppas vi att det släpper för målskyttet och han får chans att pröva på andra sidan pölen (varefter, förstås, Apan kommer att skriva om Einar Wolf som en "helt egen approdukt" med viss bakgrund i Norrbotten").

Välkommen kvar, warulfvsdräparen* Einar Wolf!

*som alla vet gick det troll i pucken för Einar Wolf förra säsongen. Under hela serien gjorde han noll mål, förutom annandag jul nere i Karlstad då Warulfven tappade fotfästet och vi vann med 0-8. I slutet av matchen sa Limpan Omark till Einar Wolf att nu får du byta in med min lina: åk och ställ dig i en position där du har upplagt för att panga in ett mål så kommer jag att ordna så att du får ett pass av mig precis dit. Vilket hände, precis som Limpan sa. Sedan blev det inga fler mål av Einar i serien eller slutspelet förrän i finalen då vi mötte Warulfven. Då slog Limpanmagin in igen och Einar Wolf började ösa in mål varpå Limpan döpte honom till Warulfvsdräparen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Forza Einar!
Släkten keep on rocking ytterligare 5 år.

Man blev glad!
Kommentera