Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2419559

Sv: Luleå Hockey befinner sig för närvarande i LIMBO
Sven.Savage: Blir intressant att se dina framtida säkerligen mer halvfulla glasinlägg, sedan du reviderat målsättningen?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Reviderat målsättningen???
Det där är DINA ord, inte mina.

Jag är väl egentligen den enda som konsekvent haft tämligen modesta förväntningar på Vårat Gäng inför denna säsong. Playin är ju vad jag hela tiden förespråkat att vi ska vara 'nöjda' med om vi lyckas med. Till skillnad från vissa andra här, som 'svävat på molnen' och snackat om Luleå på topp 3-4, och att att det skulle vara typ sensationellt om vi missar topp 6...

Nu vill jag inte låta som en olyckskorp, men jag undrar vem som kommer att vara 'närmast' till att få rätt när allt kommer omkring... Dock ska sägas, att jag verkligen hoppas att det INTE blr jag, även om jag tyvärr har oerhört svårt att tro att det inte kommer att bli så. Jag hoppas innerligen att det inte blir ett klart sämre utfall än det playin som jag i mitt stilla sinne hoppades på, för då kan den här säsongen förvandlas till en riktig rysare, och då i en negativ bemärkelse.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey befinner sig för närvarande i LIMBO
Realisten: Du tror att Luleå kan landa på plats 7-10, men riskerar att hamna längre ned? Ja, det är möjligt att du får rätt.
Kommentera