Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2420065

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Lite oflyt då, hade vi haft lite medgång och poäng där skulle det känts bättre idag. Men det kommer! :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så ska vi upp i kvartsfinalens tre första perioder, som spelas i Delfinen i stället för borta underligt nog, och vi möter återigen Mikkelin Jukurit.

Vi har ju mött detta lag två gånger - i årets CHL-gruppspel - och vann ju första matchen borta med 2-5 och andra hemma med 4-3 trots att vi kommit under 0-2 i den senare matchen. Första matchen tycker jag vi ägde Jukurit enklare men hade det svårare match två och nu kan de ju oss.

Vi har ju lite problem för närvarande, men faktum är att Jukurit efter strålande förra säsong har lite problem och ligger strax nedan mitten i Liiga.

Vi spelar alltså tre perioder hemma idag, följt av tre perioder borta om en vecka och även om jag tycker att "normalt" ska vi vinna finns många frågetecken inför matchen. Har vi lika många viktiga spelare borta som senast då vi krossades av Läjkers? Hur blir det med nyintroducerade Sallinen och än mer Mario Kempe utan matcherna? Törs Bulan verkligen köra vidare med Warden - som iofs lyckats bra i CHL - eller får Lassi spaden nu när det är lite smått kritiskt?

Många frågor är det. Och svaren kommer efter nedsläpp 19.05 i Delfinen. Nu gäller det!
Kommentera