Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2427190

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: "Det går bra för Tuffa Viktor i NHL, därför är det OK att swin-gerli fuskar"? Sådan logik kanske fungerar i obygden men inte här.

Men har du fortfarande inte lärt dig att när Luleå spelar match är det inte tillåtet störa med ovidkommande? Fast du blev tillsagd om det tidigare? Nå, då får du känna på morot och piska. Ajö!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Inget mål av Luleå i PP men omedelbart efter slår Bringan till igen och Luleå åker på 2 min för abuse. Det verkar som att Luleåbåset undrat om något, exempelvis den utvisning för hakning som togs utan att det var hakning.

Ja, zebror som a) tar idiotiska hittepåutvisningar b) bestraffar synpunkter om hitte-påt med abuse-utvisningar brukar ju inte precis imponera.

Luleå fixar även denna PP.

Några minuter senare ballar det lös igen och det är helt tydligt att två knäppa zebror tappat matchen. Nu blir det lite brottning framför Luleås mål efter det att Lassi blockerat puck. Som jag uppfattar det är det tre Luleåspelare och fem warulfvar som är inblandade i en ormgropsbrottning och den "objektive" kommentatorn räknar bara upp de Luleåspelare som ger sig in i leken. Vackrast var faktiskt Nyström som knöt ihop vardera armen om halsen på två olika Luleåspelare, tufft.

Dubbelutvisning.
Kommentera