Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2431897

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: Är som att Pölsan inte vaknade förrän de släppt in 0-3 men därefter kör de allt de kan och ger järnet. Får de kanske in tvåan också och gör match av detta?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Jaha, 3-12 i skott och 1-3 i mål efter första perioden. De tre målen rullade dessutom in på tre minuter i situationer där Luleå i samma lägen inte målat på under säsongen men nu jäklar var det effektivt!

Det började med att Komarov hade fällts till isen av en pölsa, men det sket han i och visade sisu och kämpade och försökte panga in pucken med skott efter skott och PANG så satt den. Den här viljan tycktes fortplantas till Brännis och Shinnimin som båda hänger puck i bortre kryss; i lägen där de tidigare under säsongen mer ofta träffat vakt eller missat mål.

Vilken underbar känsla att se Luleå effektiva.

Helt klart retade vi upp Pölsan som därefter gav allt framåt. Blir spännande att se om vi kan stå emot nu i andra där pölsorna säkerligen kommer att satsa allt på att få in tvåan och trean.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
Hoppas verkligen inte det. Visst de behöver också poäng men inte idag

Sen kan jag inte undgå att fundera på hur det hade sett utt om vi bytt coacher m varandra. Var hade vi kontra Brynäs legat i serien då?
Kommentera