Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2433706

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja du Sven det blir ingen lätt match för oss ikväll! Jag läste ditt sista inlägg man kan ju tror att du bytt lag? Så positiv har du inte varit någon gång.Men så är det man ser alltid upp till de bättre lagen. Med all rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Det händer att jag försöker vara objektiv, förutom då under match då det oftast är svårt. Men Apan går bra nu och bara att erkänna.

Jag glömde lägga till att highsticking lagt av med att stå stilla utanför höger tekningscirkel för att mata skott vilket numera aldrig blir mål; i stället smyger han upp till vänsterer, får bättre lägen och prickskjuter. Har också sett att han fått fart i anfallszon, jämfört med senaste åren då han nästan aldrig använde någon is förutom närmaste 4-5 meterna från höger sarg vid blå.

Visst, räknar med att Luleå kommer att ta kamperna man-mot-man och vid sarg men ni kommer att stå upp, det där är sedan gammalt. Men därpå kommer skickligheten och lagets samspel att avgöra och där tror jag att det mesta fungerar för er till skillnad från för oss där vi t o m tappar försvarsspel runt och i slottet numera.

Känns som att det blir fria skott mot fastspikade fåglar.
Kommentera