Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2436195

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleå har presenterat laget. Lassi tar spaden och Bulan kör de backar han föredrar, men testar nu att ändra backparen och låter Sellgren gå med Honka, medan Engsund förstärker Själin. Hoppas det går bra- Plus att #44 minimerar skina defensiva misstag när han får Kapten Erik som förhoppningsvis håller koll på honom.

Rasken är utanför laget, inte mig emot. Tycker linorna ser ut att kunna vara på hugget nu när alla verkar vara tillgängliga. Kempe inledde starkt mot Apan senast och vore kul om även Tyrre är fortsatt påslagen och så har de generatorn Brännis med sig. Bland annat.

Så väntar vi förstås för att få reda på vilka zebror som vankas. Kan vi hoppas på Sjökvistarn? Å andra sidan tycks special teams vara Trottoarkantens svagaste del så blir det många utvisningar rättvist fördelade kan det ju gynna oss.

Trottoarkanten har ju tidigare i år varit ligans starkaste hemmalag men de verkar ha tappat den stilen på slutet. Fast, de har ju spöat oss båda gångerna vi möttes under hösten.,,,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu släppte förbundet zebrorna. Vi får Mikael Holm och ex-Apan Johan Nordlöf och de har ju ett snitt på drygt 16 utvisningsminuter, d.v.s. ungefär mitt i zebralistan.

Har inte kollat av hur fördelningen hemma:bortautvisningar fördelas men gör väl det så småningom. Gjorde det ju för några år sedan och det var ju synnerligen talande att få siffror på att lille morganjohansscn var den extreme hemmazebran i SHL då.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Mikael Holm, Johan Nordlöf enligt swehockey
Kommentera