Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2436208

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Yep, alltid skönt att slippa sådana som Öhlund, Claesson, Harnebring med flera som visar ut mycket och därför kan påverka match om/när de visar ut kantrat. Även om det kanske kunde gynnat oss med hänsyn till Trottoarens svaga boxsiffror. Men alltid trevligare om lagen får avgöra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Noterar att Apan kör utan Söderström idag. I stället kommer de med 19-åringar Hellnemo och Stålberg som vakter. Nå, BurkÖlenutbildade Hellnemo har ju några SHL-matcher och har då hållit och inte ska väl det här hindra Apan att spöa Hovet hemma?

Men tydligen hade Söderström problem med tummen mot oss, och förutom hans imponerande säsong för Apan i år och när han för flera år sedan tog Hovet till gludet, tycks hans karriär ha kantats av skador.

Nu har ju lille Gustaf varit kass under året och nyligen verkar det som att de lagt ned hela säsongen för honom och skyller på ljumske. Skulle nu Söderström balla ur också kan läget bli kärvt för Apan. Annars har man ju tänkt att Apan verkar kompletta i år och att det kanske tar dem till gludet. Men....skulle de tappa båda vakterna kan det bli andra bullar på Apans bakplåt. Gissar att Eric Forssell redan är i full gång med att scanna av marknaden för att göra som Apan alltid gör. Köpa in en målvakt som andra utbildat.
Kommentera