115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2438160

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja, vad tycker man efter första perioden som Luleå vinner med 0-1?

Timret, saknar tydligen en del krassliga spelare, men de spelar som vanligt snabbt och passar varandra fint fram till bra och farliga lägen och har haft drygt en handfull sådana där det mycket väl kunde kommit mål men haft oflyt liksom Luleå lyckats få en klubba emellan i sista stund och så. Timret har ju skickliga målskyttar så kan de fortsätta så här kommer väl målen.

Luleå kämpar på bra vill man tycka. fast så har man ju lurats tänka och bedöma Luleås spel i många matcher fast sedan har vi lyckats torska ändå.

Jaja. Man får väl glädja sug åt att vi inte lugger under med 2-0 eller liknande som vi brukat länge.