Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2462046

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja ha, Brännis blir hakad och går omkull ned på knä och har klubban i luften, varor en Oskars åker på Brännis klubba och levererar ett Platoonfall.

Att döma av regelbrotten ska först en Oskars ut för tripping, därefter näste Oskars för diving. Däremot kan inte Brännis rå för att en Oskars åker på hans klubba när han är fälld.

Apan Nordlöf tyvker dubbelutvisning, tar ut den oskyldige Brännis, skiter i trippingen på honom.

i 4 mot 4 dribblar sig Hoinka helt fri, då slår en Oskars bakom honommed klubban på kroppen och även mellan benen. Apan Nordlöf blundar.

Och så får Oskarna en kontring där Suomela inte får kontroll på ett pass, men dumpar ned pucken och drar blint in en bakhand under ribban till 0-3. Synnerligen skickligt mål av Suomela, och nu i stort sett bara att applådera Oskars snygga spelmål.

Samtidigt är det nästan omöjligt att hantera en match där en korrumperad Apzebra blundar för Oskarsspelares regelbrott men letar efter utvisningar på Luleå. Menar jag att det är apzebrans fel att vi ligger under och troligen förlorar? Nej, inte alls. Vi förlorar eftersom Oskars är bättre än vi. Men jag är irriterad på en korrumperad apa, det är hela saken.

Mendet är mer eller mindre bara att kapitulera för den rock n' roll-hockey Oskars levererar och de leder helt rättvist.
Kommentera