Luleå HF

115889 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2462548

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

Pratade med en hockeynörd tillika en kompis häromdagen om vilket lag i SHL som har underpresterat mest, jag sa Luleå han sa Luleå.

Sett till spelarmaterialet borde ni ha varit längre upp i tabellen. Vad är fel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
mattias - 74: Sett till spelarmaterialet borde ni ha varit längre upp i tabellen. Vad är fel?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi lyckades inte slå in nån av de två raka "matchbollar" vi hade mot Färjestad i SM-finalerna 6 eller 7. Det är det som 'var' felet. Och detta sitter garanterat i det undermedvetna hos ALLA!! av de spelare som var med om det slutgiltiga debacklet. Dessutom vet dessa spelare också, att chansen att de ytterligare en gång, får uppleva en liknande möjlighet igen, med just Luleå, är 'försvinnande liten', för att inte säga obefintlig..
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
mattias - 74: Luleå har hela året varit inne på att vi måste rekrytera spetsspelare som levererar mål. Men inte lyckats få några. Tydligen har man lagt en hel del bud men bjudit för lite pengar och då har de hellre valt Schweiz eller annan klubb i SHL. Se nu Cehlaric som väl strax förstärker er igen. Där har vi tydligen lagt bud men inte tillräckligt för att han ska avstå från att komma till er. Kolla bara på det faktum att vi hade tror jag 18 bommade av 19 straffar i SHL. Att bara måla på 5% av straffarna signalerar ju starkt att vi saknar duktiga målskyttar. Brännis var ju hygglig ett tag men har småslockat lite på senare tid. Dock har ju nu Shinnimin kommit igång och gör mål trevligt nog men det är alldeles för lite. Laget har kunnat lyckas ute på isen men när vi mest kommit med ärtbössor när vi får chans räcker det inte.
Kommentera