Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2464174

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
k-e041: Härligt och så oerhört glädjande att vi åtminstone fick två pinnart med oss och ökade avståndet till HuVa i tabellen genom Honkas båda kanonmål! Skål tammefan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Dags att lägga in tabellerna, som nu gäller under den vecka som SHL nu kommer att vila medan Vodkakupperna spelas.

Som det nu ser ut lutar det ju mot att det kommer att stå mellan HuVa och Pölsan när det gäller vilket lag som ska möta Malmet i kvalet. De båda lagen ska mötas i den gävliga URK-arenan i omgång 50 och kanske kampen avgörs först då?

Apan och Läjkers har ju ett sådant försprång att plats 1-2 är klara.

När det gäller de övriga 4 platserna direkt till kvartsfinal kommer väl Warulfven att fixa det - jag antar att de kommer att få tillbaka några av sina skadade spelare snart.

Men av övriga tror jag att Fiskrenset ramlar ut toppsex, som de väl gjort år efter år på senare tid. Så vilka avövriga lag som tar de tre återstående platserna kommer att avgöras om en vecka då det tror igång men match varje tisdag, torsdag och lördag till vi spelat avslutande tio matcherna. Öret, Timret, Trottoaren och Oskars är de fyra lag jag tror får fightas om de tre kvartsfinalsplatserna. Personligen har jag hela året varit säker på att Röglet skulle ta sig till Toppsex och hade de lyckats bra senaste fem matcherna hade de redan varit där. Nu blev det ju riktigt dåligt i stället och det här hinner de inte i kapp.
Kommentera