Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2492696

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Shinnimin var den spelare som var den stora tungan på vågen i kväll, utan honom hade vi varit helrökta. Lassi helt ok, men mer än så var det verkligen inte, bara det vi ska kunna förvänta oss av honom. Engsund???? Kom igen nu Oskar, du spelar fortfarande för oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Bam Bam Bautin: Jo, helt rätt. De så kallade "hockeyexperterna" i SeMer och tabloidmedia har helt missat att lyfta fram hur Shinnimin utvecklats fantastiskt sedan han förklarade att nu blir det inga fler Platoonöförstärkningar. Visst, de nämner att han "gjort många poäng på senare tid" men tillägger pikar om filmningar etc.

Shinnimins utveckling och det han nu levererar är en fantastiskt fin saga och redan nu njuter man av att tänka på vad han kan bidra med kommande säsong i det då "nya" Luleå.

Underbart!

Sägs att vissa på H inte kan "förlåta" Shining Shinnimin för att han gav dem fingret när vi lirade mot Läjkers. Och i så fall beter de sig som hulligansupportrar av Apan skämt ut sig med. Usch! Jag tycker att Shinnimins finger och hans val att då komma till Delfinen utklädd till kyckling var härlig underhållning och kom ihåg. vi spöade Läjkers:-)

Och vad hände med Oskar Engsund? En sådan hjälte för oss, en legend och senaste månaden har det varit lite konstigt och sedan hans insatser igår i en match som riskerar bli hans allra sista i Delfinen?

Oförklarligt.

Hoppas få se den riktiga Engsund igen på måndag och om det blir match tre på tisdag.
Kommentera