Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2494491

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
JA! Kapten Erik smäller in 1-2 för Luleå i PP på distansskott, där Olle skymmer vakten fint.

Vi har spelat halva andra perioden och allvarligt talat så har Oskars varit det klart bättre laget denna period. Men Lassi har gjort avgörande räddningar.

Hur fick vi PP? En oskar körde klubban längggge på Rasken. Inget tvivel om att det var utvisning, men Norden brukar skita i sånt. Fast han skämdes säkert efter han blivit medveten om hur uselt pro-Oskar de dömde i första perioden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Efter vårt PP-mål kom Luleå bättre och ägde det mesta av andra halvan av perioden.

1-2 för Luleå när vi nu ska spela tredje perioden. Vilken typ av spel blir det? Ja, backar vi och låter monsterlinan släppa loss Rock 'n Roll-hockey är vi körda, det vet vi nog alla. Luleå måste förstås trycka på framåt. Med pucken i anfallszon gör Oskars inga mål hur bra linor de än har.

Något man njuter av är spelet vid sarg bakom Oskars målbur. Dessa kamper vinner vi nästan alltid och kan spela puck till back eller till spelare i slottet. Eller etablera spel i oskarszonen och hålla puck där.

Ja, nu är det dags. Tredje perioden. 20 minuter som kan bli våra sista för i år - eller som kan ta oss till kvartsfinal.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Malmö gör 3-1, har BIF det som krävs för att vända?
Kommentera