Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2498885

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Svanru: Tack! Två lag vars försvar är oerhört starka att hålla motståndare från målchanser. Under säsongen har Läjkers varit bättre än vi på det, men idag var vi ruggigt bra på att klara det.

Man vill ju inte svära i kyrkan, men efter det man sett under 52 matcher i serien undrar jag om en delförklaring är att vi idag spelar utan #44 som back. Nu ger vi nästan inte bort någon puck till motståndare i vår zon, det som #44 hade som specialitet.

Sammantaget var det en mycket jämna match men överlag var Luleå något bättre och inte alls orättvist att vi vinner idag. Men oerhört få målchanser och fortsätter det så här kommer effektiviteten för utespelare i kombination med säkerheten för målvakterna att bli avgörande.

Och att vi har en Lassi på 100%-nivå inklusive nu att han idag blev den målvakt i Sverige som hållit flest nollor i SHL/slutspel någonsin - inte illa, inte illa alls.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Serietian Luleå har bara 9 skott på mål i första matchen på bortaplan mot serieettan Läjkers. Hur j-a mycket har det inte upprepats i media, t.o.m. dominerat "analyserna".

Men att seriettan Läjkers i nästa match borta bara får 13 skott på mål mot serietian. Är det inte mer anmärkningsvärt? Mycket mer anmärkningsvärt!

Men det är väl lite för avancerat för att de självutnämnda experterna att upptäcka det.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:jag sagt att ni vinner,men sagt fel resultat 3-1 men spela ingen roll det är viktigaste att Luleä vann.Grattis kompis.
Kommentera