Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2500356

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Bluesman: Efter en halvtimme meddelar kommentatorn att han fått rapporter om att läget är stabilt. Jenni är på brits i korridor och nu har ambulans anlänt för transport till Sunderby lasarett.

Har tittat på händelsen och visst måste det ha varit kontakt mot Hiirikoskis halsområde men det ser inte ut som en skidrskoskena trampar på henne eller så - mardrömmen - och det lilla man kan se när hon reser sig upp och tar sig mot halsen och sedan sätter sig och blir omringad av spelare ser man inte något blod. Det allra värsta som kan hända skulle ju varit att halspulsådern skurits upp men i så fall skulle det ha pulserat ut blod i kaskader flera meter.

TILLÄGG
Nu meddelas att matchen återupptas 16.45 och sista fyra minuterna slutspelad. Sedan berättar kommentatorerna om allt det handlar om en ytlig sårskada.

Puh.

Vår sagolika hjälte Jennie Hiirikoski slänger sig utan tanke på egen säkerhet för att rädda ett farligt målläge för DamPölsan. Och det tycks skönt nog vara så att den allra värsta skadan INTE skedde. Men det kan bara vara millimetrar ifrån.

Nu känns hockeyn inte meningsfull alls. Bara lite lugnande och tacksamhet för att det inte blev ännu våärre och hoppas nu att allt detta stämmer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jenni har nu kommenterat händelsen på Instagram
Kommentera