Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2510473

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Jag tror som du, att plastlaget vinner.

När det gäller apfusk har du ju hela säsongen sett att jag far inte med osanning utan att jag med tydliga bilder visat hur apan swingerli tydligt och medvetet fuskar och filmar sig till utvisningar och PP för Apan i kritiska lägen. Så också denna gång.

Efter att ni lyckats reducera till 1-2 i Röglets PP låg ni på hårt för att få in kvitteringen men Röglet stod emot och hade inte swingerli fuskat fram ett PP där vete fan om ni undvikit att torska. I så fall hade det varit 3-2 i matcher för Röglet och i så fall kunde det ha blivit en annan match idag med Apan mentalt störda och ett Röglet i medvind. Men fusket lönade sig och ni är i semi. Kan bara glädjas åt att den lille fuskaren ska spela utomlands nästa säsong vilket kommer att gynna sporten hockey och hålla det värsta av sparkbollsavarter borta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Grattis till segern, såg bara sista perioden men i den stängde ni ner lede fi effektivt och rent
Ert försvar i kombination med en stor dos okärpa hos lede fi. Mycket puck som studsade bort, pass bakom rygg, offside, och annat misskugg i spelet

Spelar ni som sista 20 har ni stora chanser att gå hela vägen och retroaktivt få ert andra glud, sen får haltomtbelackare som kallar sig realister tycka vad de vill.
Kommentera