Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2510612

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Noterar att Pölsans ordförande avgår. Nu vet jag inte vad den personen gjort eller gjort inte men spm utomstående gissar man ju på att det finns mycket som behöver göras om hos Pölsan och kan de börja rensningen från toppen och fortsätta hela vägen ner genom att ta in bra folk så ordnar det sig.

Förutom sådant som kan ta tid att få ordning på lär de ju också brottas med rejäla ekonomiska problem. Dels har de ju konststycket att skriva upp värdet på den gävliga arenan för att trolla bort ett underskott på 25 miljoner följt av ordentligt underskott i år och sedan nu att få allsvenska pengar i stället för SHL-pengar av SeMeravtalen, förutom stölden av ersättning till det lag som nu kliver upp.

Jag är övertygad om att Pölsan inte alls klarar att ta sig tillbaka efter en allsvensk säsong. Kan nog behövas några stycken men å andra sidan kan de då mer hållbart banta kostymen och bygga ordning och reda för att komma upp igen.

Innan SeMer lurade till sig Allsvenskan och tvingade dem till slavkontrakt vs. SHL hade ju Allsvenskan etablerat sig som en högst intressant serie speciellt med Niklas Jidhe, hockey södergren och andra som levererade utmärkt TV jämfört med SeMers taffliga inrättning, där experter på stavhopp, trav och annan skit "körde hockey". Nu har vi ju Djurgårn, Gnaget, Tälje, MooDoo, BurkÖlen, Morsan och Pölsan där (ja ett A-lagen går ju till SHL) så det bör ge möjligheter till en bra produkt.

Men.

För övrigt anser jag att Kartago bör förstöras.

Med andra ord: att det fruktansvärt j-a mygelavtal som SeMer har med SHL vs. Allsvenskan bör reformeras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så får vi gratulera Sexpressen. Som presenterar sig som en "rikstäckande" tidning med bland annat experter på hockey.

Nedan ser vi den enda artikel de lyckats producera för att rapportera om den sjätte matchen i kvartsfinalen mellan serieettan och serietian.
Kommentera