Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2554231

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Highsticking jockelindström lägger klubban på hyllan. Ett mycket bra beslut som innebär att frekvens SHL-spelare som drabbas av galningens klubba i ansiktet reduceras. Highsticking har ju av aporne beskrivits som en ren approdukt från obygden, men sanningen är att han som 15-åring lämnade Apan för att under massor av år utvecklas av MooDoo, som fick rätt bra ordning på den lille. Dock visades det att han inte han få tillräckligt, för när han försökte i NHL, KHL eller i Tre Kronor framkom omedelbart att han inte räckte till. Han var helt enkelt för feg för att våga ta för sig och misslyckades konsekvent i andra länder och internationella sammanhang. Men på senare år, i Apan, omgavs han av busar som skyddade honom och då vågade han spela ut sitt fulspel med favoriten att smälla klubban i ansiktet på oförberedda motståndare. När han nu försvinner vill vi lyfta hans mest framträdande insatser under karriären:
• Lyckats vinna utvisningsligan med flest 2-minutersutvisningar för fulspel i SHL vissa år
• Fegat ut att gå in i slottet för att fightas för att i stället stå vid höger tek och smälla på meningslösa skott
• Runkas fram att långt i förväg vara klar att leda OS-kedjan från Apan och väl i OS briljera med 0 mål och 0 passningar.

Man får anta att highsticking kommer att koncentrera sig på dessa tre framträdande insatser kommer att dominera hans fortsatta karriär när han nu förklarar att han kommer att bli författare.

Fläskberget är borta.
Highsticking är borta.
Svingerli har dragit.

Kan vi hoppas att Apan nu blir ett riktigt hockeylag till slut?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jocke moderklubb är Skellefteå där började han spela hockey vad han har spelat senare i livet är en annan fråga.Synd att han inte fortsatte då hade vi haft 7 spelare i truppen som hade haft Skellefteå som moderklubb!! Näst bäst är LHC med 4 spelare( Luleå?) Därför kan vi kalla oss för BYGDENS LAG.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: En glad dag för Sverige 🥳
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fiaskojokke lägger äntligen av.
Helgen börjar bra och man blev glad!

Nu är det bara den ilskna kvänen kvar i Apan att bli förbannad på men det kan vi leva med.
Kommentera