115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2562892

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Ja, det var en tuff match för oss, eftersom DM-reglerna innebar att Piteå fick handicap och matchen startade med ställningen 0-6 till Piteå.
• Luleå gjorde 1-6
• Luleå gjorde 2-6
• Luleå gjorde 3-6
• Luleå gjorde 4-6
• Luleå gjorde 5-6
• Luleå gjorde 6-6
Men i slutet av tredje perioden råkade en Luleåback slå en puck till en Pitespelare invår zon och denne smällde in 6-7 och Piteå lyckades med sex målvakter försvara ställningen under sista minuterna.

Igår inledde Rouen med att spela ut Apan fullständigt och de tog ledningen med 0-1, men hade Apan inte haft Berguven med spaden skulle läget efter första perioden varit 0-6. Och det fortsatte
• Apan fick inte in 1-1
Och eftersom Apan inte lyckades sätta en enda puck på det internationella superlaget Rouen torskade Apan.

Något får mig att tänka att Apans dyngtorsk var liiiite värre än Luleås.