Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2567666

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ok, då är jag med! Har själv länge varit intresserad av hockey-statistik i alla dess former, och har oftast då begagnat mig av swehockeys siffror. Men jag har hittat ett mycket allvarligt fel i din tabell. Enligt swehockey (min bibel) har Malmet faktiskt bara ett snitt på 6108. Hela en skåning mindre i snitt än vad din tabell anger. 😁

Nu när hockey-intresset i Luleå bara verkar öka för varje år, så är det i backspegeln inte väldigt synd att man plockade bort 150 sittplatser när man flyttade ner kamerorna från högst upp på D till mitten? Dessutom med tanke på nya trenden att hela sittplats ofta är ståplats när det gäller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Bachada14: Håller med om att Swehockey var alldeles utmärkt, för tjugo år sedan då två unga nissar fått uppdrag att utforma sidan och lägga in data. Då kunde man lägga in alla möjliga sökningar inklusive historiska och få resultat. Körde stenhårt med den och njöt.

Men sedan har de haft ledningar på förbundet som nedprioriterat detta och det har blivit allt värre. Fortfarande kan man hitta den enklaste informationen men lite mer avancerat tar minuter och vanligen går det inte alls.

Min gissning är att det beror på hårdvaran, t ex att de har en "server" från stenåldern och inte orkat uppgradera eftersom det kostar ungefär lika mycket som den lille ordföranden bränner på en dags "arbetslunch".

SHL håller nog bättre sökmöjligheter men dock begränsat antal data.

Nåja. Kollade upp och summerade samtliga Malmets hemmamatcher och åskådare. Det blev 158 821 på 26 matche. D v s 6108,5 per match.

He he, det visste du nog;-)
Kommentera