Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2569874

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja du Sven förlust även för oss mot Örebro. Det går inte att vänta till tredje perioden där vi vinner skotten med 17-2 men Örebro vinner 1-0 ni tredje nä får går ut dricka lite öl i kväll på onsdag är man på hemmaplan.igen!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Ja, du Småland.

Vårt spel har fungerat bättre än väntat och vi har större delarna av de matcher vi spelat varit det bättre laget. Men vi har många spelare ska in i Bulanhockeyn och emellanåt har vi slarvat lite och då har vi fått betala dyrt för det.

När det gäller Apan tycks många spelare överraska negativt, verkar som att utan Jocke och Möller vet inte många vad som gäller. Apan tycks mest "imponera" med fulspel och förmågan att tappa benen denna säsong. Undrar om inte oscarlindberg snart får betala för sin förkärlek för fula överfall i form av sena tacklingar mot oförberedda motståndare?

Öret däremot tycks vara Öret redan från start. De har ju under många år byggt upp en rallarhockey som trasar sönder andras spel för att hugga när de själva får chansen och nu under säsongens inledning har de lyckats bra med det.
Kommentera