Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2570211

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Omark sätter fingret på det alla vet i Fusklunda händer det som inte händer någon annanstans
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru, björn power och eltifoso: Ja, tyvärr har det funnits en fuskarmentalitet bland fiskrensare i massor av år. Mycket tråkigt denna inställning i göttlaburrg. Men glädjande för delar av svenska zebrakåren som tycks blivit med nya Volvo efter slutspels-"insatser" ungefär som när Loket delade ut bilar på löpande band i Bingolotto.

Nu är det ju i princip mål för Ponta, när han blir slagen med spaden över rören. Ungefär som när Omark skulle smälla in puck i öppet mål, men en motståndare yxhygger sönder klubban för honom. Båda händelserna dessutom där motståndarna erkänner att de felat och räknade med utvisning. Men zebrorna blundar trots att det är situationer som alla ser.

Härligt att Limpan säger som det är. När det fuskas i Scandal-i-Analium, eller tidigare när Apan försökte mygla in en KHL-spelare och påstod att denne gjort allt för att komma ifrån KHL men "det var omöjligt".

Nu väntar vi väl bara på att zebraorganisationen som vanligt ska initiera fram böter för Limpan för att han kallar skit för skit och det är för dåligt. Det är sedan åratal dags för zebrorna att inse att det finns ett bra sätt att undvika kritik. Inte genom att straffa den som säger det alla ändå vet. Det bättre sättet lyder kort och gott: Skärp er! Döm ordentligt! Då slipper ni bli kritiserade.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi vill bara ha "lika inför lagen" vilket vi kämpat för sedan 1984 och ännu inte fått, speciellt vid jämna tillstånd.

Passningen: "Blir fel lite väl ofta i Göteborg"
Linus Omark var stensäker i sin analys i paus.
– Jag tror att alla vet att det är en utvisning. Det är öppet mål. Domarna... alla kan göra fel, men det blir fel lite väl ofta här i Göteborg. Det är svårt att vara domare, man ser inte allt, men det där borde han ha sett, sa Omark till TV4.
Kommentera