115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2585430

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Ulfvarnes PP som är synnerligen bra tänder laget som varit nära mål än mer på slutet.

Men bara 1-0 och nu slutminut av andra.

Sven.Savage: Mycket snack om Oskari Laaksonen och hur hårt slaget var, men varför snackar kommentatorn inte om hur hård crosscheckingen var på Patrik Lundh???

Utanför spelet vid blå crosscheckar Laaksonen Nygård, som svarar med att klippa till Laaksonen i familjelyckan med klubban, varpå Laaksonen viker sig och går omkull.

Zebrorna signalerar och väljer att kolla för större straffet.

Kompensationsfilmning eller en illa träff?

Zebrorna beslutar om 2 min. Men bara 13 sek kvar av perioden.

Blir inget. Perioden rinner ut.

1-0 och en period kvar. Luleå kom ut bra och dominerade andra perioden men efter Warulfvens två starka PP (riktigt dåligt dömda, speciellt den andre som var filmning) kom Ulfven igen bättre och hade så farliga anfall att det mycket väl räckte för mål.

Sammantaget över matchen har Luleå haft fler farliga nära-mål-chanser men under och efter Warulfvens PP kom de starkt och hade inte varit oväntat med lika mål nu.

Luleå får inleda treans Bing ... hockey med 1.52 PP, men sådana där PP i början av perioder blir ju aldrig mål.