Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2625422

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och Luleå ger Berguven spaden - kul!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det går "lysande" med Berguven i buren. Inte nog med att Luleå är så jävla USLA just nu. Men hur i helvete kan de ställa Rautio mellan stolparna???
Vill Luleå förlora matchen??.....Är både Ward och Lassi indisponibla för spel???.....
Eller har Luleåledningen Totalt tappat förståndet???
Ward måste ju bara endera ha skadat sig eller blivit sjuk, annars kan väl ändå ledningen inte ha blivit så urbota tokig att de kör med Rautio i en så här viktig match, som det ju ändå är tabellmässigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Håller med dig fullständigt. Lassi har ju haft problem med orken och behöver vila. Warden har varit bra, men senaste matcherna har han släppt in några enkla puckar och det synes mycket rimligt att låta honom vila.

Berguven kan fortfarande leverera på hög nivå och gör det. Speciellt om laget spelar Bulanhockey, då kan det bli riktigt hög nivå.

Nere hos Apan har han i både SHL och CHL levererat bättre stats än såväl Söderström som Lindvall - två vakter som den självutnämnda expertisen i media förklarade vara SHL:s klart bästa målvaktspar innan säsongen.

Vilket av de två målen anser du att han silade idag?

Vid 0-1 var han rätt chanslös. Hårt slagskott i klykan. Enda chansen hade varit att han hunnit och vågat komma ut längre för att täcka av. Men med så sköna utespelare framför sig som idag är det svårt att våga gå ut och öppna bakom sig.

Vid 0-2 hade han kunnat komma ut med spaden och blockera passet men framför sig hade han en back som också hade den chansen och borde gjord det, samt lyft klubban på timret som stod där eller med fysiskt spel ta bort honom. Men gjorde inte ett skit annat än stod i vägen för Berguven som därför inte kunde neutralisera passet.

Så tycker jag, men du har tydligen annan uppfattning, så det blir trevligt att höra hur du tycker att Berguven kastat in puckar?
Kommentera